بازدید وزیر محترم بهداشت و درمان و آموزش پزشکی از بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز

بازدید وزیر بهداشت از بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز

در آستانه هفته دولت و گرامیداشت یاد شهیدان رجایی و باهنروزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی، جناب آقای دکتر قاضی زاده هاشمی، در راس هیاتی با همراهی ریاست دانشگاه علوم پزشکی اصفهان ، جناب آقای دکتر اصغری و دکتر طلوعی معاونت درمان دانشگاه و همچنین دکتر یوسفی عصر امروز از بیمارستان خاتم الانبیاء نطنز بازدید کردند.در این بازدید که رئیس بیمارستان؛ مدیران شبکه بهداشت و درمان نطنز؛ فرمانداری و شورای شهر حضور داشتند، آقای دکتر هاشمی ابتدا از ساختمان جدید و در دست احداث اورژانس بیمارستان ، بازدید به عمل آورده و سپس از بخشهای بستری بیمارستان دیدار داشتند.در این دیدار آقای دکتر هاشمی با تعدادی از بیماران، همراهان آنها،  مردم شهر و نیز پرسنل بیمارستان صحبت نموده و با مسایل و نیازهای تجهیزاتی و نیروی انسانی و تخصصی بیمارستان آشنا شدند. تیم مدیریتی بیمارستان خاتم الانبیاء از همراهی مردم شهر و جمعی از خیرین که در این بازدید همکاری صمیمانه داشتند تشکر می نماید.